Når man køber ejerbolig eller andelsbolig sammen, og man ikke er gift, er det væsentligt, at man forholder sig til det samejeforhold, som helt automatisk opstår omkring ejendommen. Der er forskellige aftaler, man kan indgå, som gør det nemmere, hvis man senere ikke længere skal eje ejendommen sammen.

Hos Billig-Boligadvokat anbefaler vi, at samlevende laver samejeoverenskomst, som angiver hvem, der ejer hvad, hvordan udgifterne i samlivet skal fordeles, samt hvordan alt skal deles ved en eventuel senere samlivsophævelse.

For samlevende er det væsentligt at udarbejde et testamente. Der er mange, som tror, at man arver hinanden som samlevende. Det gør man ikke – med mindre man har udfærdiget et testamente.

For samlevende som ejer fast ejendom, er det nødvendigt med et testamente, hvis man ønsker, at sikre den af parterne, der lever længst, bedst muligt. Som samlevende har man mulighed for at oprette et udvidet samlevertestamente. Med et udvidet samlevertestamente kan man sikre sin samlever i forhold til andre livsarvinger.

Billig-Boligadvokat hjælper med at få et samlet overblik over lige netop jeres behov for aftaler, som fx. samejeoverenskomster og udvidet samlevertestamente.

Pris pr. Dokument

kr.5500inkl. moms
  • Vores fastpris er som altid inklusive moms og inkluderer personligt møde, hvor vi sikrer, at alle ønsker og behov bliver gennemgået grundigt.

Pakke til samlevende

kr.9000inkl. moms
  • Samlet pakke med begge dokumenter
    Har man behov for begge de anbefalede dokumenter, kan vi tilbyde en samlet pakke, som inkluderer samejeoverenskomst og udvidet samlevertestamente.
  • Den samlede pakke vil naturligvis også indeholde et personligt møde med grundig gennemgang af jeres behov.
Kontakt os

Interesseret i at høre mere?

Kontakt os allerede i dag og lad os tage en uforpligtende snak
Kontakt os