Billig-Boligadvokat har stor erfaring med rådgivning i forbindelse med køb af fast ejendom, bl.a. køb af ejerlejlighed, villa, rækkehus, fritidshus, andelsbolig, byggegrund og projektsalg m.m.

Vores rådgivning omfatter en gennemgang af ejendomshandlens dokumenter, herunder en vurdering af forhold som boligens pris og anvendelighed, tilstandsrapport og El-installationsrapport, ejerskifteforsikring, forsikrings-, miljø- og energiforhold, finansiering, servitutter og hæftelser på ejendommen m.m.

Advokatforbebehold ved køb af fast ejendom

Det er væsentligt, at der indsættes advokatforbehold inden en købsaftale underskrives. Kontakt os inden underskrift, således at vores navn og kontaktinformation kan indsættes direkte i købsaftalen. Vores arbejde begynder, når købsaftalen er underskrevet af både køber og sælger. Med et advokatforbehold kan din advokat hæve købsaftalen uden omkostninger for køber. Udover mulighederne for at hæve købet under advokatforbeholdet, gælder de almindelige lovpligtige regler om fortrydelsesret.

Mangler ved fast ejendom

Når ejendommen er overtaget, kan man komme i den uheldige situation, at man bliver opmærksom på mangler ved ejendommen. I denne situationer kan billig-boligadvokat hjælpe dig. Kontakt os og få en uforpligtende snak om din situation.

Det er vigtigt, at man anmelder manglerne til sit ejerskifteforsikringsselskab og samtidig gør sælger opmærksom på de mangler, man har opdaget.